Forum -> przewodnik
| Tytuł: | przewodnik |
| Autor: | Ktoś 22.9.2010, 12:23 |
| Witam wszystkich, pisze tutaj z take sprawa sluchajcie, potrzebuje nabyc jakis ciekawy przewodnik po owadach. Od dziecka interesuje sie przyroda a owady staly sie moim hobby i pasja. czy moze mi ktos polecic jakas dobra pozycje? | |
| Autor: | inny ktoś 1.10.2010, 09:10 |
| sluchaj a pytalas w ksiegarniach o jakichs ciekawych pozycjach? oni sie tam w sumie znaja na swoim skladzie wiec mysle ze mogliby Ci cos polecic ciekawego. Ja przewodnikow o owadach nie widzialam szczerze mowiac, bardziej o zwierzętach i roślinach ogółem. Popytaj w ksiegarniach o jakies wydania albumowe czy cos w tym stylu | |
| Autor: | Ktoś 18.10.2010, 15:16 |
| Dziękuje za podpowiedzi, już znalazłam to czego szukałam! :) co prawda nie znalazłam o samych owadach tylko właśnie o zwierzętach, ale jest tam całkiem spory dział poświęcony owadom, więc ogólnie jestem bardzo zadowolona. | |
| Autor: | lidia 22.11.2010, 08:28 |
| A możesz powiedzieć co takiego znalazłaś i w jakim sklepie? Tak się składa, że i moja siostra czegoś takiego szukam, a ja, jak widać jej pomagam ^^ Będziemy wdzięczne za jakiekolwiek informacje. | |
| Autor: | rula 7.1.2011, 11:41 |
| Najłatwiej chyba znalezc w ksiegarni nie? Chyba, ze juz wszystko zalatwiacie przez internet. | |